ηλιαχτίδαΤα νέα μας

Όσα πράγματα πρέπει να ξέρω για το πώς να ζω, τι να κάνω και πώς να είμαι
https://iliactida.gr/wp-content/uploads/2020/01/inner_kids.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
xoros_6
xoros
xoros_2
xoros_3
xoros_4
xoros_5
xoros_7
xoros_8

Από τα πρώτα τους κιόλας βήματα τα παιδιά αρχίζουν να κινούν ρυθμικά το σώμα τους στο άκουσμα μιας μουσικής. Μεγαλώνοντας τα παιδιά μπορούν να αρχίσουν να εντάσσονται σε ένα πιο οργανωμένο πλαίσιο, όπου η κίνησή τους θα αρχίσει να γίνεται πιο συγκεκριμένη μέσα από συνδυασμούς μουσικής και κίνησης. Το εργαστήρι χορού για παιδιά προσχολικής ηλικίας είναι ένας συνδυασμός μουσικοκινητικής αγωγής, μοντέρνου χορού και βασικών αρχών κλασικού μπαλέτου, προσαρμοσμένο τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια.

mousiki
mousiki_2
mousiki_3
mousiki_4
mousiki_5
mousiki_6
mousiki_7

Το εργαστήρι Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orff που στόχο έχει να αναπτύξουν τα παιδιά το μουσικό τους αισθητήριο και τη δημιουργικότητά τους, να απολαύσουν τη μουσική και να γνωρίσουν τη χαρά μέσα από τη μουσική έκφραση, την κίνηση και το παιχνίδι.

Το εργαστήρι Αγγλικών που στόχο έχει να γνωρίσουν τα παιδιά την με την Αγγλική γλώσσα μέσα από το παιχνίδι, τη χειροτεχνία, το τραγούδι και την εκμάθηση απλών λέξεων και εκφράσεων στα Αγγλικά.

kolimvitirio
kolimvitirio_2

Η κολύμβηση βοηθά στη σωματική ανάπτυξη μέσα από την αντίσταση που δημιουργεί η κίνηση στο νερό δυναμώνοντας τους μυς, καλλιεργώντας το μυϊκό συντονισμό και τη μυϊκή συναρμογή. Η κολύμβηση βοηθά τα παιδιά να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, να ξεπεράσουν τους φόβους και να εξοικειωθούν με το νερό μέσα από ευχάριστα παιχνίδια.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εθνική Αμύνης 62, Παπάγου, 15669
+30210 6510481, +302106529649, Φαξ: +302106532233

Warning: Undefined variable $page_for_header_id in /var/www/vhosts/iliactida.gr/httpdocs/wp-content/themes/tabula/taxonomy-portfolio_category.php on line 5
NULL