ηλιαχτίδαΤα νέα μας

Όσα πράγματα πρέπει να ξέρω για το πώς να ζω, τι να κάνω και πώς να είμαι
https://iliactida.gr/wp-content/uploads/2020/01/inner_kids.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
xoros_6
xoros
xoros_2
xoros_3
xoros_4
xoros_5
xoros_7
xoros_8

Από τα πρώτα τους κιόλας βήματα τα παιδιά αρχίζουν να κινούν ρυθμικά το σώμα τους στο άκουσμα μιας μουσικής. Μεγαλώνοντας τα παιδιά μπορούν να αρχίσουν να εντάσσονται σε ένα πιο οργανωμένο πλαίσιο, όπου η κίνησή τους θα αρχίσει να γίνεται πιο συγκεκριμένη μέσα από συνδυασμούς μουσικής και κίνησης. Το εργαστήρι χορού για παιδιά προσχολικής ηλικίας είναι ένας συνδυασμός μουσικοκινητικής αγωγής, μοντέρνου χορού και βασικών αρχών κλασικού μπαλέτου, προσαρμοσμένο τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια.

mousiki
mousiki_2
mousiki_3
mousiki_4
mousiki_5
mousiki_6
mousiki_7

Το εργαστήρι Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orff που στόχο έχει να αναπτύξουν τα παιδιά το μουσικό τους αισθητήριο και τη δημιουργικότητά τους, να απολαύσουν τη μουσική και να γνωρίσουν τη χαρά μέσα από τη μουσική έκφραση, την κίνηση και το παιχνίδι.

Το εργαστήρι Αγγλικών που στόχο έχει να γνωρίσουν τα παιδιά την με την Αγγλική γλώσσα μέσα από το παιχνίδι, τη χειροτεχνία, το τραγούδι και την εκμάθηση απλών λέξεων και εκφράσεων στα Αγγλικά.

kolimvitirio
kolimvitirio_2

Η κολύμβηση βοηθά στη σωματική ανάπτυξη μέσα από την αντίσταση που δημιουργεί η κίνηση στο νερό δυναμώνοντας τους μυς, καλλιεργώντας το μυϊκό συντονισμό και τη μυϊκή συναρμογή. Η κολύμβηση βοηθά τα παιδιά να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, να ξεπεράσουν τους φόβους και να εξοικειωθούν με το νερό μέσα από ευχάριστα παιχνίδια.

gimastiki
gimastiki_2
gimastiki_3
gimastiki_4
gimastiki_5
gimastiki_6
gimastiki_7
gimastiki_8
gimastiki_9
gimastiki_10
gimastiki_11
gimastiki_12
gimastiki_13
gimastiki_14
gimastiki_15
gimastiki_16
gimastiki_17

Έχει στόχο την ανάπτυξη των θεμελιωδών κινητικών προτύπων των παιδιών που είναι οι βασικές μετακινήσεις, ο χειρισμός αντικειμένων, η ισορροπία στατική και δυναμική, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια.

theatriko-paixnidi_2
theatriko_paixnidi_9
theatriko_paixnidi
theatriko_paixnidi_5
theatriko_paixnidi_3
theatriko_paixnidi_4
theatriko_paixnidi_6
theatriko_paixnidi_7
theatriko_paixnidi_8

Μέσα από διάφορα παιχνίδια όπως η μίμηση, η παντομίμα, ο αυτοσχεδιασμός και παιχνίδια με τις αισθήσεις, το παιδί έρχεται σε επαφή με τον εσωτερικό του κόσμο αλλά και το περιβάλλον του. Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι δίνεται στο παιδί η δυνατότητα να εκφράσει ελεύθερα τον εαυτό του, να χαρεί, να γελάσει, να ταξιδέψει μέσα από τη φαντασία, αναπτύσσοντας ολόπλευρα την προσωπικότητά του.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εθνική Αμύνης 62, Παπάγου, 15669
+30210 6510481, +302106529649, Φαξ: +302106532233