Οι ARCO SONORE στην ηλιαχτίδα!

12 Ιανουαρίου 2025by ηλιαχτίδα
ARCO-SONORE1
ARCO-SONORE2
ARCO-SONORE3
Οι ARCO SONORE στην ηλιαχτίδα!

Οι ARCO SONORE επισκέφθηκαν την ηλιαχτίδα και με το κέφι τους και την αγάπη τους για τη μουσική κατάφεραν να γεμίσουν το σχολείο μας με χαρά και υπέροχες μελωδίες.

Μέσα από μια παράσταση-συναυλία, οι μουσικοί της ομάδας παρουσίασαν στα παιδιά έγχορδα μουσικά όργανα όπως το βιολί, τη βιόλα και το βιολοντσέλο.

Τα παιδιά συμμετείχαν στην παράσταση βοηθώντας τους μουσικούς να λύσουν γρίφους και να ανακαλύψουν χαμένα αντικείμενα, μαθαίνοντας για τη μουσική και τα μουσικά όργανα μέσα από το παιχνίδι!

Στο τέλος, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γίνουν κι εκείνα μουσικοί, να πειραματιστούν με βιολιά, βιόλες και βιολοντσέλα ειδικά κατασκευασμένα για παιδικά χεράκια και να δοκιμάσουν να παράξουν ήχους γλιστρώντας το δοξάρι πάνω στις χορδές. Ήταν τέτοιος ο ενθουσιαμός και η χαρά να βγάζουν ήχο από αληθινά μουσικά όργανα που δεν ήθελαν να σταματήσουν να παίζουν!

Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία που θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εθνική Αμύνης 62, Παπάγου, 15669
+30210 6510481, +302106529649, Φαξ: +302106532233